Livrare: Prin curier
Conditii de pastrare:
- Pastaile de vanilie ambalate individual in ambalaj vidat se tin in locuri uscate ferite de razele solare si surse de caldura.
- Temperatura optima de pastrare atata timp cat ambalajul nu a fost desfacut este intre 4 si 20 grade Celsius.
- Dupa deschiderea ambalajului in cazul in care nu s-a utilizat toata pastaia cantitatea ramasa se va pastra preferabil in recipiente inchise ermetic la temperaturi ce nu depasesc 10 grade Celsius.
* Detinem toata documentatia necesara atat pentru folosirea in industria alimentara cat si pentru revanzarea produselor noastra in concordanta cu legislatia in vigoare.
Păstăi de vanilie Bourbon
10 bucati Pastai de Vanilie Bourbon 13-15cm, calitate Gourmet din Madagascar
Păstăi de vanilie Bourbon
Pulbere de vanilie bourbon
Pulbere de vanilie bourbon
Extract lichid de vanilie Bourbon
Păstăi de vanilie Bourbon
20 bucati Pastai de Vanilie Bourbon 16-19cm. calitate Gourmet din Madagascar
Păstăi de vanilie Bourbon
Păstăi de vanilie Bourbon
10 bucati Pastai de Vanilie Bourbon 16-19cm, calitate Gourmet din Madagascar
Pulbere de vanilie bourbon
Extract lichid de vanilie Bourbon
Păstăi de vanilie Bourbon
20 bucati Pastai de Vanilie Bourbon 18-21cm. calitate Extra Gourmet din Madagascar
Pulbere de vanilie bourbon
VANILIE PULBERE IN EPRUBETA AMBALAJ INDIVIDUAL RETAIL 5GRAME
Recenzii
Nu există recenzii până acum.