Continuitate in furnizarea celor mai calitative produse de Vanilie Bourbon din Madagascar

Indiferent ca sunteti un laborator de cofetarie care doreste sa achizitioneze pentru consum propriu o cantitate mare de pastai de vanilie sau o fabrica de biscuiti care produce la scara industriala, gasiti prin parteneriatul nostru siguranta calitatii constante si a pretului scazut.

Fiecare solicitare se analizeaza in parte si in functie de particularitatile solicitarii dvs precum: cantitatea dorita, calitatea dorita, frecventa livrarilor etc. colegi nostri va transmit oferta de pret personalizata.

Fiind distribuitori la nivel European al vaniliei bourbon din Madagascar, putem onora orice cantitate si calitate solicitata de catre dvs. De asemenea, avand unitatea de ambalare in Romania, putem ambala sub marca clientului in diferite ambalaje de retail pentru a putea beneficia de avantajele unui produs propriu sub marca proprie.

Daca sunteti in cautarea unui furnizor de Vanilie Bourbon care sa poata oferi pe toata perioada anului pastai de vanilie, pulbere de vanilie si extras lichid de vanilie bourbon, ne-ati gasit deja!