Cine suntem?

Bine ați venit la Vanilie Madagascar.ro, sursa dvs. de încredere pentru produse premium de vanilie Bourbon în România. Ne-am specializat în furnizarea de pastai de vanilie de cea mai înaltă calitate, pulbere de vanilie rezultată din boabelor de vanilie măcinate și extract de vanilie lichid, toate provenind direct de pe fermele luxuriante din  Insula Madagascar.

Suntem mândri de verificările noastre meticuloase ale calității, asigurându-ne că fiecare Păstaie de vanilie pe care o importăm îndeplinește cele mai înalte standarde. Ne adresăm atât celor care utilizeaza cantități industriale, cât și celor de retail, încercând să aducem gustul excepțional al vaniliei din Madagascar în fiecare bucătărie românească.

Observam dorința tot mai mare a clienților noștri pentru produse de înaltă calitate, provenite din culturi ecologice locale Madagascarului. Știm că clienții noștri sunt cumpătători, exigenti și conștienți de importanta mediului de unde provin ingredientele folosite de ei. Ne adresăm acestei cereri oferind importuri directe din Madagascar, asigurând transparență și integritate în procesul nostru de aprovizionare si distributie.

 Vanilia noastra și-a găsit deja drumul către Germania, Italia și Spania, dar România rămâne piața noastră de suflet​. Suntem mândri să putem oferi aceasta regina a condimentelor consumatorilor din Romania. țară care, în ciuda faptului că este un consumator mic de vanilie autentica (din pacate inca majoritatea unitatilor de alimentatie publica folosesc vanilie sintetica obtinuta prin procese chimice), a arătat o creștere remarcabilă a dorintei de cumparare pentru vanilia naturala autentica  în ultimii ani​​.

La VanilieMadagascar.ro, credem în puterea vaniliei de a transforma experiențele culinare romanesti. Indiferent dacă sunteți un bucătar profesionist, un gurmand pasionat de gătit la domiciliu sau un antreprenor în domeniul alimentației, suntem încântați să vă oferim cele mai fine produse de vanilie Bourbon din Madagascar.

Alăturați-vă nouă în această călătorie plină de arome si gusturi noi!

Calitate premium

Calitatea este primul diferentiator alproduselor de vanilie pe care le furnizam. Nu ne abatem pentru de la criteriile extrem de riguroase de selectie

Livrare in toata tara si Europa

Livram pe intreg teritoriul Romaniei si in alte tari Europene in timp record

Garantia calitatii

Toate produsele noastre beneficiaza de documentatie completa furnizata la cererea celor care folosesc in cantitati industriale vanilia noastra, fise tehnice, analize de laborator si altele.

Ai o intrebare pentru noi
?