Cum fabricam Pulberea de Vanilie Bourbon ?
    Pulberea de Vanilie se obtine prin macinarea păstăilor de vanilie bourbon. Pastaile avand forme sau dimensiuni diferite de clasificarile obisnuite sunt folosite pentru fabricarea extractului pulbere si lichid.
    Procedeul prin care se obtine pulberea de vanilie denumita in mod popular si praf de vanilie sau in unele situatii pudra de vanilie, este macinarea.
In timpul acestei proceduri de macinare a pastailor  nu se foloseste nici o alta  substanta sau alte varietati de vanilie, care ar putea schimba timbrul aromatic al produsului final. Astfel, garantam ca pulberea noastra de vanilie va avea exact aceleasi note aromatice ca si o pastaie de vanilie bourbon.
Vanilie naturala sau vanilie artificiala? 
Spre deosebire de prafurile de vanilie artificiale care sunt rezultate din combinarea diverselor substante chimice, pulberea autentica de vanilie bourbon are o aromă naturală mult mai complexa datorita faptului ca are in compozitie peste 300 de compusi aromatici dintre care doar unul este aroma pe care toti o identificam ca fiind aroma de „vanilie„ atat de uzuala. Toata gama noastra  de produse provine din plantatii care practica agricultura ecologică.
Unde folosim vanilia bourbon de Madagascar?
Pulberea de vanilie poate fi adaugata in deserturi sanatoase,prăjituri, smoothie, terciuri sau tarte. De asemenea pulberea de vanilie este folosita de cele mai prestigioase branduri high-end din industria alimentara, cosmetica si farmaceutica.
Indiferent ca este vorba despre o inghetata artizanala italiana pregatita de un maistru al artei Gelato sau de nasul fin al unui parfumier parisian alegerea in materia de vanilie mereu va fi in favoarea celei bourbon provenite din Madagascar.
Beneficiile folosirii pulberei de vanilie in alimentatie
Extractul de vanilie conține vitamine din complexul B, cum ar fi niacină (vitamina B3), acid pantotenic (vitamina B5), tiamină (vitamina B1) și riboflavină (vitamina B2). Vanilia are efecte tonice si antispastice recunoscute, antiseptice, digestive și calmante. Avand numeroase proprietăți calmante și purificatoare ale căilor respiratorii și contribuie la îmbunătățirea acestor functii.Regleaza activitatea tractului gastro-intestinal, îmbunătățește activitatea biliară și îmbunătățește activitatea rinichilor și a tractului urinar.
Produs ideal pentru o dieta vegetariana sau pentru o dieta fara gluten.
-25%
-33%
lei90,00
-38%
lei750,00
-21%

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.