Pastaile de Vanilie Bourbon din Madagascar calitatea A – Gourmet   

   Etalonul de aur al vaniliei la nivel mondial. Aceste pastai de vanilie din Madagascar sunt denumite în mod uzual pastai de vanilie Bourbon. O concepție greșită este că preparatele culinare care conțin „vanilie bourbon”, necesită atât bourbon, cât și vanilie.

Căutați o pastaie de vanilie mai mare?  calitatea Extra Gourmet este raspunsul 

Verificați daca avem disponibil in stoc  pastai de Vanilie  de calitatea Extra Gourme (acestea fiind pastai cu lungimea de 19-21 cm ). Aceste pastai de vanilie se matureaza cu multa grija controland umiditate, temperatura si expunerea la razele solare, ceea ce sporește atât puterea a celor peste 300 note aromatice secundare, cât și aroma specifica de vanilie.

 De ce se numeste Vanilie Bourbon? are vreo legatura cu bautura Bourbon?

 Deși aceasta asociere este una reusita ocazional, ea se referă, de obicei, la pastaile de vanilie Bourbon  avand calitatea Gourmet (destinate in special folosirii in preparate culinare). Acesta categorie de pastai de vanilie este sinonimă cu pastaia de vanilie Bourbon, numit după insulele pe care a fost cultivata initial, Insulele Bourbon (actualmente Reunion)

Cine foloseste pastaile de vanilie bourbon in general?

 Vanilia din Madagascar este cea mai folosită și recunoscută varietate de vanilie dintre toate care exista la nivel mondial.

Este vanilia tradițională folosita de catre artizani de înghetata,producatori de extracte, laboratoare de prăjituri si cofetarii de renume, bomboane și alte deserturi de vanilie.

Clienti nostri apreciaza in special pastaile de vanilie bourbon cultivate in Madagascar pentru aroma catifelata pe care o confera  produselor de tip: gelato,si cremelor pentru torturi . Aroma de vanilie bourbon este bogată, profundă și cremoasă, cu nuanțe aromatice subtile dulci ce incanta simturile.

 Când cumpărați pastaile de vanilie cultivate in  Madagascar online de la VaniliedeMadagascar.ro știți că primiți unele dintre cele mai bune pastai de vanilie din lume la preturile cele mai favorabile raportate la calitatea premium oferita. 

De ce să cumpărați Vanilie de calitatea A -Gourmet cultivata in Madagascar? Lungimea medie a acestor pastai de vanilie Bourbon este de 15-17 cm.

Vanilia Bourbon este utilizata des pentru creme, baze de cremă, in producerea extractului de vanilie și multe altele. Conținutul de umiditate al acestor pastai de calitatea A -Gourmet este intre 30-35%

-7%
lei280,00

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.